Video input+CVTools as screensaver

HVP's picture

I've have encountered 2 problems during my screensaver test...

1) video input using iSight is inconstant in screensaver mode. It's ok on os X 10.5.8 but not on 10.6. (file: screensaver.qtz)

2) Using CVtools in screensaver work well. Adding video input give the same problem as point 1. Adding a filter in the video chain work on 10.5, but crash directly on preview under 10.6 and 10.7. (File:cvtools-point-flow screensaver-HVP.qtz)

There's the crash report and the console log in txt files.

Any suggestion, workaround or solution?

HVP

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

cybero's picture
Re: Video input+CVTools as screensaver

I think this might be a relevant prior [recent] post as to why CV Tools ceases working in Snow or higher when deployed in a screensaver.

http://kineme.net/forum/DevelopingCompositions/CVToolspluginwontloadinsc...

Oh, and the rest of the thread that follows too.

jstrecker's picture
Re: Video input+CVTools as screensaver

cybero wrote:
I think this might be a relevant prior [recent] post as to why CV Tools ceases working in Snow or higher when deployed in a screensaver.

No, that issue caused the CVTools plugin not to load at all in screensaver mode, and it was fixed in CVTools 0.3.

cybero's picture
Re: Video input+CVTools as screensaver

well , thanks for the correction , just caught up with that update. Having installed that, I am unable to reproduce the reported problem.