Host Info Lag

Swiftlikeninja's picture

I ran into an interesting issue with the host info patch on SL, Just adding the patch to a blank composition takes in excess of 5 minutes, and thats just with the host info patch and nothing else (not even a sprite patch). Stopping and starting the patch also takes excess of 5 minutes. Can anyone out there provide any insight or confirm that this happens on their machines as well?

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

cybero's picture
Re: Host Info Lag

I can confirm that I cannot reproduce your problem.

Suggest you clear your QC cache[s] and try again.

Adding Host patch to Blank composition, less than 5 secs , getting string to Billboard, slightly less time than writing this sentence.

Swiftlikeninja's picture
Re: Host Info Lag

Odd, Ive cleared the cache and still no resolution, I have been able to verify this with one other SL install and cleared that cache as well. What all should i clear to resolve this, I've tried to clear ~/Library/Caches/QCCompositionRepository-com.apple.QuartzComposer.editor.cache is there anything else?

cybero's picture
Re: Host Info Lag

If you wanted to be thorough, you could clear out anything named QCCompositionRepository in your Caches folder.

You should have done enough already.

Caches will create afresh as they are needed.

Apart from that, what messages do you get in your console?

They can sometimes tell you quite a lot.

Any Graph Foundation Log messages?

Can you open the attached composition?

Should give you user name, cpu type & machine name info.

PreviewAttachmentSize
HostInfo.qtz4.63 KB

dimitri's picture
Re: Host Info Lag

I just had the same issue, here's the console messages. Quite an odd list of errors, considering all i did was placing the host info patch in a blank composition.

There's even an error message concerning "Stix", and i checked: it suddenly disappeared from my screensaver preferences list.

I'm attaching the diagnostic report.


12/23/10 4:00:45    Quartz Composer[900]   *** <QCNodeManager | namespace = "com.apple.QuartzComposer" | 365 nodes>: Patch with name "/track info (hud)" is missing
12/23/10 4:00:45    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x17ED7BC0 "(null)">:
Cannot create node of class "/track info (hud)" and identifier "(null)"
12/23/10 4:00:45    Quartz Composer[900]   *** <QCNodeManager | namespace = "com.apple.QuartzComposer" | 365 nodes>: Patch with name "/audio processor" is missing
12/23/10 4:00:45    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x17ED7BC0 "(null)">:
Cannot create node of class "/audio processor" and identifier "(null)"
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x17ED7BC0 "(null)">:
Cannot create connection from ["output" @ "_protocolInput_TrackInfo"] to ["Track_Info" @ "Patch_9"]
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x17ED7BC0 "(null)">:
Cannot create connection from ["Print_Count" @ "Patch_11"] to ["Preset_Count" @ "Patch_9"]
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x17ED7BC0 "(null)">:
Cannot create connection from ["Mids" @ "Patch_6"] to ["Mids" @ "Patch_13"]
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x17ED7BC0 "(null)">:
Cannot create connection from ["output" @ "_protocolInput_AudioSpectrum"] to ["Audio_Spectrum" @ "Patch_6"]
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x17ED7BC0 "(null)">:
Cannot create connection from ["output" @ "_protocolInput_TrackSignal"] to ["Track_Signal" @ "Patch_9"]
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x17ED7BC0 "(null)">:
Cannot create connection from ["Preset_Name" @ "Patch_11"] to ["Preset_Title" @ "Patch_9"]
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x17ED7BC0 "(null)">:
Cannot create connection from ["Preset_Index" @ "Patch_11"] to ["Preset_Index" @ "Patch_9"]
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x17ED7BC0 "(null)">:
Cannot create connection from ["Lows" @ "Patch_6"] to ["Lows" @ "Patch_13"]
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x17ED7BC0 "(null)">:
Cannot create connection from ["Highs" @ "Patch_6"] to ["Highs" @ "Patch_13"]
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** State restoration failed on <QCPatch = 0x17ED7BC0 "(null)">
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Errors loading composition from "/System/Library/Compositions/Jelly.qtz"
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** <QCNodeManager | namespace = "com.apple.QuartzComposer" | 365 nodes>: Patch with name "/track info (hud)" is missing
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x18681C20 "(null)">:
Cannot create node of class "/track info (hud)" and identifier "(null)"
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** <QCNodeManager | namespace = "com.apple.QuartzComposer" | 365 nodes>: Patch with name "/audio processor" is missing
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x18681C20 "(null)">:
Cannot create node of class "/audio processor" and identifier "(null)"
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x18681C20 "(null)">:
Cannot create connection from ["output" @ "_protocolInput_AudioSpectrum"] to ["Audio_Spectrum" @ "Patch_6"]
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x18681C20 "(null)">:
Cannot create connection from ["Highs" @ "Patch_6"] to ["Highs" @ "Patch_1"]
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x18681C20 "(null)">:
Cannot create connection from ["Lows" @ "Patch_6"] to ["Lows" @ "Patch_8"]
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x18681C20 "(null)">:
Cannot create connection from ["Mids" @ "Patch_6"] to ["Mids" @ "Patch_1"]
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x18681C20 "(null)">:
Cannot create connection from ["output" @ "_protocolInput_TrackSignal"] to ["Track_Signal" @ "Patch_4"]
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x18681C20 "(null)">:
Cannot create connection from ["output" @ "_protocolInput_TrackInfo"] to ["Track_Info" @ "Patch_4"]
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x18681C20 "(null)">:
Cannot create connection from ["Lows" @ "Patch_6"] to ["Lows" @ "Patch_1"]
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x18681C20 "(null)">:
Cannot create connection from ["output" @ "_protocolInput_TrackInfo"] to ["_enable" @ "Patch_4"]
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** State restoration failed on <QCPatch = 0x18681C20 "(null)">
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Errors loading composition from "/System/Library/Compositions/Lathe.qtz"
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** <QCNodeManager | namespace = "com.apple.QuartzComposer" | 366 nodes>: Patch with name "/track info (hud)" is missing
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x1E8E31D0 "(null)">:
Cannot create node of class "/track info (hud)" and identifier "(null)"
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** <QCNodeManager | namespace = "com.apple.QuartzComposer" | 366 nodes>: Patch with name "/audio processor" is missing
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x1E8E31D0 "(null)">:
Cannot create node of class "/audio processor" and identifier "(null)"
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x1E8E31D0 "(null)">:
Cannot create connection from ["output" @ "_protocolInput_AudioSpectrum"] to ["Audio_Spectrum" @ "Patch_6"]
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x1E8E31D0 "(null)">:
Cannot create connection from ["Lows" @ "Patch_6"] to ["input_proxy_6" @ "Patch_7"]
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x1E8E31D0 "(null)">:
Cannot create connection from ["output" @ "_protocolInput_TrackSignal"] to ["Track_Signal" @ "Patch_2"]
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x1E8E31D0 "(null)">:
Cannot create connection from ["Mids" @ "Patch_6"] to ["input_proxy_7" @ "Patch_7"]
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x1E8E31D0 "(null)">:
Cannot create connection from ["output" @ "_protocolInput_TrackInfo"] to ["Track_Info" @ "Patch_2"]
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x1E8E31D0 "(null)">:
Cannot create connection from ["output" @ "_protocolInput_TrackInfo"] to ["_enable" @ "Patch_2"]
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Message from <QCPatch = 0x1E8E31D0 "(null)">:
Cannot create connection from ["Highs" @ "Patch_6"] to ["input_proxy_8" @ "Patch_7"]
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** State restoration failed on <QCPatch = 0x1E8E31D0 "(null)">
12/23/10 4:00:46    Quartz Composer[900]   *** Errors loading composition from "/System/Library/Compositions/Stix.qtz"
12/23/10 4:00:47    Quartz Composer[900]   *** <QCNodeManager | namespace = "com.apple.QuartzComposer" | 487 nodes>: There is already a node registered with name "/momentum scrolling"
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** <QCNodeManager | namespace = "com.apple.QuartzComposer" | 365 nodes>: Patch with name "/track info (hud)" is missing
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x17D4A9F0 "(null)">:
Cannot create node of class "/track info (hud)" and identifier "(null)"
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** <QCNodeManager | namespace = "com.apple.QuartzComposer" | 365 nodes>: Patch with name "/audio processor" is missing
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x17D4A9F0 "(null)">:
Cannot create node of class "/audio processor" and identifier "(null)"
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x17D4A9F0 "(null)">:
Cannot create connection from ["output" @ "_protocolInput_TrackInfo"] to ["Track_Info" @ "Patch_9"]
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x17D4A9F0 "(null)">:
Cannot create connection from ["Print_Count" @ "Patch_11"] to ["Preset_Count" @ "Patch_9"]
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x17D4A9F0 "(null)">:
Cannot create connection from ["Mids" @ "Patch_6"] to ["Mids" @ "Patch_13"]
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x17D4A9F0 "(null)">:
Cannot create connection from ["output" @ "_protocolInput_AudioSpectrum"] to ["Audio_Spectrum" @ "Patch_6"]
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x17D4A9F0 "(null)">:
Cannot create connection from ["output" @ "_protocolInput_TrackSignal"] to ["Track_Signal" @ "Patch_9"]
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x17D4A9F0 "(null)">:
Cannot create connection from ["Preset_Name" @ "Patch_11"] to ["Preset_Title" @ "Patch_9"]
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x17D4A9F0 "(null)">:
Cannot create connection from ["Preset_Index" @ "Patch_11"] to ["Preset_Index" @ "Patch_9"]
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x17D4A9F0 "(null)">:
Cannot create connection from ["Lows" @ "Patch_6"] to ["Lows" @ "Patch_13"]
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x17D4A9F0 "(null)">:
Cannot create connection from ["Highs" @ "Patch_6"] to ["Highs" @ "Patch_13"]
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** State restoration failed on <QCPatch = 0x17D4A9F0 "(null)">
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Errors loading composition from "/System/Library/Compositions/Jelly.qtz"
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** <QCNodeManager | namespace = "com.apple.QuartzComposer" | 365 nodes>: Patch with name "/track info (hud)" is missing
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x19580200 "(null)">:
Cannot create node of class "/track info (hud)" and identifier "(null)"
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** <QCNodeManager | namespace = "com.apple.QuartzComposer" | 365 nodes>: Patch with name "/audio processor" is missing
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x19580200 "(null)">:
Cannot create node of class "/audio processor" and identifier "(null)"
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x19580200 "(null)">:
Cannot create connection from ["output" @ "_protocolInput_AudioSpectrum"] to ["Audio_Spectrum" @ "Patch_6"]
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x19580200 "(null)">:
Cannot create connection from ["Highs" @ "Patch_6"] to ["Highs" @ "Patch_1"]
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x19580200 "(null)">:
Cannot create connection from ["Lows" @ "Patch_6"] to ["Lows" @ "Patch_8"]
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x19580200 "(null)">:
Cannot create connection from ["Mids" @ "Patch_6"] to ["Mids" @ "Patch_1"]
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x19580200 "(null)">:
Cannot create connection from ["output" @ "_protocolInput_TrackSignal"] to ["Track_Signal" @ "Patch_4"]
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x19580200 "(null)">:
Cannot create connection from ["output" @ "_protocolInput_TrackInfo"] to ["Track_Info" @ "Patch_4"]
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x19580200 "(null)">:
Cannot create connection from ["Lows" @ "Patch_6"] to ["Lows" @ "Patch_1"]
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x19580200 "(null)">:
Cannot create connection from ["output" @ "_protocolInput_TrackInfo"] to ["_enable" @ "Patch_4"]
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** State restoration failed on <QCPatch = 0x19580200 "(null)">
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Errors loading composition from "/System/Library/Compositions/Lathe.qtz"
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** <QCNodeManager | namespace = "com.apple.QuartzComposer" | 366 nodes>: Patch with name "/track info (hud)" is missing
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x1EF3C3F0 "(null)">:
Cannot create node of class "/track info (hud)" and identifier "(null)"
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** <QCNodeManager | namespace = "com.apple.QuartzComposer" | 366 nodes>: Patch with name "/audio processor" is missing
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x1EF3C3F0 "(null)">:
Cannot create node of class "/audio processor" and identifier "(null)"
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x1EF3C3F0 "(null)">:
Cannot create connection from ["output" @ "_protocolInput_AudioSpectrum"] to ["Audio_Spectrum" @ "Patch_6"]
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x1EF3C3F0 "(null)">:
Cannot create connection from ["Lows" @ "Patch_6"] to ["input_proxy_6" @ "Patch_7"]
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x1EF3C3F0 "(null)">:
Cannot create connection from ["output" @ "_protocolInput_TrackSignal"] to ["Track_Signal" @ "Patch_2"]
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x1EF3C3F0 "(null)">:
Cannot create connection from ["Mids" @ "Patch_6"] to ["input_proxy_7" @ "Patch_7"]
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x1EF3C3F0 "(null)">:
Cannot create connection from ["output" @ "_protocolInput_TrackInfo"] to ["Track_Info" @ "Patch_2"]
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x1EF3C3F0 "(null)">:
Cannot create connection from ["output" @ "_protocolInput_TrackInfo"] to ["_enable" @ "Patch_2"]
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Message from <QCPatch = 0x1EF3C3F0 "(null)">:
Cannot create connection from ["Highs" @ "Patch_6"] to ["input_proxy_8" @ "Patch_7"]
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** State restoration failed on <QCPatch = 0x1EF3C3F0 "(null)">
12/23/10 4:00:56    Quartz Composer[907]   *** Errors loading composition from "/System/Library/Compositions/Stix.qtz"
12/23/10 4:00:57    Quartz Composer[907]   *** <QCNodeManager | namespace = "com.apple.QuartzComposer" | 487 nodes>: There is already a node registered with name "/momentum scrolling"

cwright's picture
Re: Host Info Lag

This doesn't seem to cause problems for me. try removing third party patches and see if it reproduces.

cybero's picture
Re: Host Info Lag

Stix, Lathe & Jelly all get mentioned.

None of them are screen savers, FYI all are visualizers.

I would create a (Disabled) Plugins folder.

BTW, does Arabesque show in the ScreenSaver list?

Do Stix, Lathe and Jelly show in the iTunes visualizer list?

Can you run them in iTunes?

I'd also be inclined to put all 3rd party patches / plugs into Disabled folders and then see if the crash reproduces.

If it did, I'd be inclined to re-install Quartz Composer afresh.

Using the HostInfo.qtz posted above, do you reproduce the crash?

dimitri's picture
Re: Host Info Lag

I'll check further later, so far your composition works, but takes a few minutes to start rendering. Opening file is immediate.

mattgolsen's picture
Re: Host Info Lag

I can confirm that both myself and Swiftlikeninja are both still having this problem. Nothing showing up in Console, or crashing. It just takes foooorever to use that patch. If you have just a blank Editor open, and drag Host Info in, no problem. It's when you open the Viewer that gives the pinwheel. Neither of us have seen anything logged in Console, or received any crashing/crash logs.

cybero's picture
Re: Host Info Lag

It should definitely begin rendering immediately for a start off :-).

I have had similar crash logs in times past that usually related to my running a badly structured kernel or composition that was carrying a music visualizer protocol [even if it didn't need one], hence the mention of the mv protocol System compositions in the crash log that weren't being given a chance to load because the mv protocol layer had already been breached by an underlying , prior , earlier in the workflow, problem that I'd usually placed there.

Just as amatter of interest, does the CPU Meters [ /Developer/Library/Quartz Composer/Examples/Patches example ] load & render AOK?

Quite why Host Info patch should be problematic is pretty puzzling, especially the Host Info patch on a an otherwise blank editor stage pinwheeling when you go to Viewer, it should just be a blank empty checkerboard by default when running a nil render patch, nil clear patch composition of pretty much any kind

gtoledo3's picture
Re: Host Info Lag

I'm thinking Chris's suggestion of cleaning out plugins and testing may be in order, and maybe a computer restart?

Host info gets info instantly for me... maybe a system update might help?

Swiftlikeninja's picture
Re: Host Info Lag

I know this topic is kinda old, but, I just got around to actually re-installing the OS fresh. (including reformating the hard drive and re-downloading xcode 3) After the fresh install the first thing i did was launch quartz composer and drag host info into a blank composition. same problem! The patch take somewhere around five minutes to add to the blank comp and thats without the viewer being activated. I had the console open the entire time without any entry. No third party plugins have been installed yet. Activity monitor shows no spike in cpu or memory usage during the pinwheeling.

Spec wise I am running a 27 inch iMac with osx 10.6.6 3.06 ghz core 2 duo 8 GB ddr3 ram.

Matgolsen is running an identical machine with the same specs. Any one got any further suggestions? Host info would add so many more items of use to our compositions but as of now we are prohibited from using it.

cybero's picture
Re: Host Info Lag

Does CPU Meters example load OK?

Swiftlikeninja's picture
Re: Host Info Lag

it took 5 minutes and activity monitor showed not responding but once it did come up, no problems.

Swiftlikeninja's picture
Re: Host Info Lag

Interesting update: Im connecting to both a wireless and Ethernet connection. With both connections enabled, your test comp takes excess of 5 minutes to load. With just the wireless enabled, the comp takes around 30 seconds to load... Almost perfect (still longer than i think it should but at least manageable).

Can anybody replicate?

cybero's picture
Re: Host Info Lag

No.

If you have installed but not bought Video Tools then it faceplates BTW which can cause a hang on asking for a New Blank when just starting up QC.

With both Airport & Ethernet available & functional, no slow down on placing Host Info patch, but I do have that aforementioned face plating issue.

I suspect something a little off with either hardware or software; the patch merely carries out an interrogation of the Static & Dynamic System Information. I tend to suspect software as the source of the problem more than the hardware, possibly related to a 3rd party extension.

Still might be worth your while giving a good old fashioned AHT , just to make sure of the hardware.

Of course it could be something else entirely for all I know.

Swiftlikeninja's picture
Re: Host Info Lag

Interesting about the video tools, but, not applicable in my case. This is a completely vanilla install of osx (minus the xcode download) no third party plugins or software to speak of. I will be running AHT in the near future, But find it odd in the least that two unique mac in the same area are having the same issue with host info.

cybero's picture
Re: Host Info Lag

Well since I started to install XCode 4 I can't concurrently open QC , neither 32 , nor 64 bit, so will have to wait a while. totally unrelated

Dyld Error Message:
  Library not loaded: @rpath/DevToolsKit.framework/Versions/A/DevToolsKit
  Referenced from: /Developer-old/Applications/Quartz Composer.app/Contents/MacOS/Quartz Composer
  Reason: image not found

my machine is a 24 inch iMac , 2.66 Core 2 Duo 9400M , had not been reproducing your problem.

Swiftlikeninja's picture
Host Info SOLVED!?

Okay so I ran through a full hardware test with no failure. In my current setup I have two windows pc's and my mac. I had Synergykm running to share the keyboard and mouse across all three. The Mac was the Server with one pc set up to connect over wifi and the other via firewire. As mentioned before this was a vanilla install of osx so synergy was not re-installed yet, but, the firewire was already set up to with a manual 169. address. After I deleted the firewire from the network tab and instantly, host info started to work with absolutely zero lag.

dimitri's picture
Re: Host Info Lag

Still having this issue under SL, I've noticed I only get it at work when connected to my Cinema Display (2010).

Could this be?