Wii-Mote Startup errors (beginner question? in Leopard)

TreyFrank-enstein's picture

Hello-

I believe have a simple question here. I'm using the Wii-moteControl patch for Leopard. I'm getting the following errors on startup of a wiimote head tracking composition that was put out by Macbreak. when I inspect the wiimote control patch however, it seems to be connected and transmitting data. does anyone have an idea what the following means?:

<QCNodeManager | namespace = "com.apple.QuartzComposer" | 334 nodes>: There is already a node registered with name "WiiMoteControlPatch"
 
> Macro Patch
Cannot create connection from ["Raw IR" @ "WiiMoteControlPatch_1"] to ["inputStructure" @ "StructureMember_index_3"]
 
> Macro Patch
Cannot create connection from ["Raw IR" @ "WiiMoteControlPatch_1"] to ["inputStructure" @ "StructureMember_index_4"]
 
> Macro Patch
Cannot create connection from ["Raw IR" @ "WiiMoteControlPatch_1"] to ["inputStructure" @ "StructureMember_index_1"]
 
> Macro Patch
Cannot create connection from ["Raw IR" @ "WiiMoteControlPatch_1"] to ["inputStructure" @ "StructureMember_index_2"]
 
> (null)
State restoration failed on <QCPatch = 0x18EDB780 "(null)">

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

cwright's picture
multiple install

looks like you have the plugin installed multiple times (or, more likely, an old version somewhere that it's loading first).

or, you're running on Tiger or something.