Help with quartz builder and third party plugins

spinner735's picture

hey

so im trying to make an app using tom butterworths datamosh(glitch art) beta plugin. when i first brought my composition into the QuartzBuilder template, it did not run at all, somthing happend, i dont know what, maybe it was destructive but it runs in the quartz composition now. but when exporting the app, the audio plays but the video does not. i have added the datamosh beta plugin as a resource. im not sure what is going on.

if someone can help that would be great, i can send you all the files if necessary, but instruction and knowledge would be appreciated too. this is somthing ive been trying to get working for a while, so if you can help me make it work, i will be more than happy to reward via paypal or equivalent.

respond here or email me : spinner735@gmail.com

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

itsthejayj's picture
Re: Help with quartz builder and third party plugins

Are you using the stock movie player patch? To play back videos in QB you need to use either kineme's own video tools plugin or v002 movie player.

spinner735's picture
Re: Help with quartz builder and third party plugins

:) ill update it and try. this sounds promising though!

spinner735's picture
Re: Help with quartz builder and third party plugins

well i updated it with v002 movie player, re packaged it in quartzbuilder, added the movie player plugin aswell (it was there automatically) but still no video in my app

could the problem be with the datamosh plugin im using? it doesnt show up automatically in the reference plugins

spinner735's picture
Re: Help with quartz builder and third party plugins

anyone else got any ideas?